Mahu belajar FB ads Step by step dari saya sendiri? Berita baik untuk anda.. 

Dari : Azian Bin usman

Zyan Online Marketing (SA0170036-A)

Pernah tak anda cuba untuk promosi di Facebook tapi tiada orang respon?

Dah belajar banyak teknik tapi pelawat sorang pun takde yang sangkut? 

Atau anda mungkin sudah berhabis banyak wang tetapi satu jualan pun tak berhasil?

Saya faham situasi anda.. 

Tak perlu salahkan diri sendiri.. semua orang melakukan kesilapan. Apa yang anda perlu lakukan sekarang ialah betulkan kesilapan anda, baiki kempen pemasaran anda.. 

Jika tidak anda akan terus berada dalam situasi yang sama berulang kali...

Buat apa pun, pusing macam mana pun, anda akan berada kat "situ" sahaja..

Anda akan bertambah stress.. kemudian anda akan lebih cenderung untuk berputus asa dan buat perkara lain pula dan proses diatas akan berulang lagi & lagi.. 

Disini lah PERANAN saya untuk bantu anda selesaikan masalah anda. 

Saya akan tunjukkan anda bagaimana buat iklan di Facebook dengan betul. Ini antara kempen yang saya berjaya hasilkan selepas melakukan beberapa "eksperimen" iklan... Alhamdulillah, jualan juga turut terhasil.. 

 

Adakah Mustahil Untuk Anda Yang Masih "Newbie" Mula Menghasilkan Pelawat & Jualan 2 Minggu Dari Sekarang? 

Anda boleh baca banyak buku mengenai pemasaran, datang seminar perniagaan, hadir bermacam jenis kelas yang berharga ratusan ringgit.  Mungkin juga join coaching berbayar yang mencecah ribuan ringgit untuk 4-5 jam sahaja.. 

Atau... 

Tonton video panduan yang saya hasilkan, terus praktikkanya secepat mungkin dan mula menuai hasil 2 minggu dari sekarang atau lebih awal lagi... 

Ada 15 video kesemuanya.

Ini bukan video meleret-leret, semuanya straight to the point. Semua info dalam video ini adalah apa yang anda benar-benar perlukan sahaja.. 

Gambar : bukan dvd fizikal, anda hanya boleh tonton video ini secara online sahaja

Ini yang sedikit sebanyak anda akan pelajari... 

  • Bagaimana nak buat fb page yang boleh meyakinkan sesiapa sahaja yang melawati page anda
  • Cara buat ayat yang tepat pada audience anda
  • Cara buat iklan yang betul, langkah demi langkah saya tunjukkan
  • Cara semak & baiki iklan
  • Apakah langkah yang perlu anda lakukan selepas iklan berjalan
  • Kenapa iklan saya tidak approve dan lain-lain lagi masalah
  • Cara menjual di whatsApps dan ayat follow up yang sepatutnya digunakan
  • Kenapa anda perlu mengumpul data pelanggan
  • Bagaimana cara buat iklan yang berkesan
  • Cara kurangkan kos iklan anda dengan teknik greyhat. 
  • Apakah App Android rahsia saya yang boleh membalas mesej hanya dengan sekali sentuhan sahaja. 
  • Dan banyak lagi.....

Gambar : Preview di halaman video, ada 15 video kesemuanya.. 

Testimoni salah seorang pembeli... 

Ini Bukan Video Sekadar

"Saya Cakap-Cakap Tapi Tak Buat"

Saya telah laburkan banyak masa & wang hanya untuk hasilkan video ini sahaja.

Anda akan nampak dengan jelas produk apa yang saya jual, berapa yang saya laburkan serta berapa yang saya dapat..

Teknik apa yang saya gunakan untuk close sale, app android apa yang saya gunakan untuk percepatkan urusan. 

Semuanya anda akan nampak.. tiada perkara yang saya selindungkan. 

Saya habiskan masa hampir 2 bulan untuk hasilkan video panduan ini sahaja. Anda boleh tonton, belajar & praktikkan terus apa yang saya kongsikan dalam video ini. 

Tau Tak Kenapa Ramai Orang Pening 

Bila Buat Iklan? 

Antara sebabnya ialah buat iklan tanpa strategi yang betul, main redah jer. buat tanpa ILMU..

Peribahasa melayu ada menyebut :

".. Hendak belajar berenang dapatkan itik..

Hendak belajar memanjat dapatkan tupai.. "

Bukankah lebih mudah jika anda boleh belajar dari seseorang yang sudah pun laburkan beribu ringgit & habiskan masa berbulan lamanya untuk tujuan pemasaran?

Banyak perkara yang anda akan tahu... 

Banyak perkara yang anda boleh elakkan... 

Seterusnya.. anda boleh dapatkan hasil yang benar-benar memuaskan.. 

Tak perlu buat lebih banyak trial & error..

Dan banyak lagi...

Malah.. Anda Akan Terima Video Tambahan

Untuk Sebarang UPDATE..

Saya mahu berikan anda sesuatu yang lebih bernilai, bukan sekadar video panduan ini sahaja. Semua sedia maklum bahawa facebook ini kerap berubah.

Jika anda dapatkan video ini hari ini. Anda akan turut terima video tambahan secara percuma apabila saya sudah siapkan kelak. Buat masa ini cuma ada 15 video kesemuanya.. 

Berkenaan harga, pakej video panduan ini cuma RM70 sahaja. 

 

Kenapa Cuma RM70?

Saya cuma kenakan bayaran RM70 disebabkan 4 perkata utama iaitu: 

1) RM70 tidak terlalu mahal bagi kebanyakan orang yang benar-benar serius ingin belajar, saya pasti semua orang mampu memilikinya termasuk anda.. 

2) Belum ada lagi panduan yang lebih kurang sama dalam pakej ini dijual dengan harga serendah ini. Paling kurang pun RM150 ke atas. 

3) Sesiapa sahaja yang mungkin berminat & serius tapi belum mampu disebabkan kelas & seminar yang agak mahal, boleh dapatkan panduan ini dengan serta merta sebagai permulaan.

4) Kalau anda tak bayar RM70 hari ini, duit tu mungkin habis pada perkara lain yang tidak memberi sebarang pulangan. Mungkin 2 kotak pizza atau 2 set makan di restoran steamboat. 

Sekiranya anda benar-benar serius untuk belajar pemasaran agar bisnes anda meningkat naik pada tahun 2016 yang akan datang ini. Picit butang tempah dibawah. 

Jika anda merasakan harga yang saya tawarkan ini terlalu mahal.. tempah sahaja 2 set KFC atau Set Pizza untuk sekali makan.. pastinya lebih berbaloi.. 


"Jaminan 60 Hari" Dari Saya

Sekiranya anda tidak berpuas hati setelah mendapatkan pakej ini, hantarkan email ke saya dan saya akan pulangkan wang anda dengan syarat anda sudah cuba apa yang saya ajarkan. 

Jika anda rasa tidak mampu untuk beri komitmen untuk belajar & melakukan tindakan. Jangan beli. Panduan ini bukan untuk si pemalas.  

Kenapa Anda Mesti Bertindak Sekarang?

Harga yang saya tawarkan diatas bukanlah untuk jangka masa yang lama.. cukup kuota saya terpaksa naikkan. Saya tak mampu nak bimbing terlalu ramai orang dalam satu masa sekali gus. Saya mahu bersama dengan yang benar-benar serius sahaja walau tak ramai. 

Klik butang TEMPAH dibawah sebelum harga saya naikkan.

Hanya serendah RM70 sahaja untuk kesemua  15 video panduan + update percuma. 

 


 Zyan Online Marketing  (SA0170036-A)

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.