Saya Bakal Bongkarkan Kepada Anda Rahsia Pemasaran "AUTOPILOT" Yang Banyak Digunakan Oleh Otai Di Malaysia 

Bayangkan Anda Dapat Hubungi Ramai Prospek Dan Pelanggan Anda Hanya Dengan Sekali Klik! Nak tahu? Teruskan Bacaan Anda...

Salam hormat dan salam sejahtera, 

Sebelum tu saya nak kenalkan diri saya dahulu, nama saya Azian Bin Usman.. seorang full time internet marketer sejak 2012 dan mula terjebak dalam pemasaran online ini pada tahun 2008. Saya adalah owner kepada blog internetmudah.com 

Dari dulu sehingga sekarang cara terbaik untuk kekal "maintain" dalam bisnes online ialah dengan mempunyai "good relationship" dengan prospek dan pelanggan anda.  bukan sahaja bisnes online,  kedai makan , kedai gunting rambut yang memberikan servis yang terbaik pasti anda akan datang lagi bukan?

Begitulah juga yang berlaku pada bisnes online.. 

Dan salah satu cara terbaik untuk mengekalkan "good relationship" ini adalah dengan menggunakan pemasaran email!

Ini adalah disebabkan kerana : 

  • Hampir semua orang ada email
  • Email bersifat lebih personal & profesional
  • Mudah digunakan oleh sesiapa sahaja
  • Rata-rata pengguna email adalah golongan yang  "berduit"

Di Malaysia masih kurang peniaga yang menggunakan pemasaran email untuk urusan bisnes online. Kebanyakan semua bergantung dengan facebook ads.

Masih kurang percaya pemasaran email kurang berkesan?

Lihat sifu-sifu yang buat seminar dan kelas, hampir semua menggunakan pemasaran email, FB ads hanya pada peringkat permulaan sahaja.

Begitulah juga yang anda perlu lakukan.  

Biar saya beritahu sedikit rahsia... 

Cara Terbaik Menggunakan Facebook Ads Adalah Dengan

"Tidak Bergantung Sepenuhnya Dengan Fb Ads.."

Facebook adalah sumber trafik yang terbaik pada abad ini.. Namun jika ada hanya bergantung 100% pada fb ads, bisnes anda akan stuck, saya rasa anda juga mungkin sedang mengalaminya sekarang.. 

Akaun asyik kena flag, buat akaun baru, tak lama kemudian kena flag lagi, baru top up fund kena flag, ubah setting kena flag, sewa banyak akaun orang lain, semua kena flag, 

Flag ! Flag ! Flag! Kenapa ini terjadi? 

Antara sebab yang anda tak boleh kawal ialah "negatif feedback" , yup! Jika masalah gambar, copywriting dan lain-lain itu anda boleh ubah dan buat rayuan semula di facebook, namun jika iklan anda mendapat banyak negatif feedback, anda tetap akan kena flag lagi dan lagi dan lagi, ini kerana facebook lebih mementingkan pengguna dari pengiklan. 

 

Cukuplah Zyan, Apa Bagusnya Pemasaran Email ini Berbanding Facebook Ads?

Masing-masing ada kelebihan, kenapa tidak gunakan sahaja keduanya? Bukankah itu lebih bagus.. Anda gunakan facebook ads untuk kumpul senarai email anda.  Dengan adanya database email yang berkualiti dan responsive, anda sudah tak perlu bergantung sepenuhnya dengan facebook ads lagi..

Jika anda seorang yang benar-benar serius sebaiknya anda gunakan pemasaran email sebagai "channel tambahan" untuk menghubungi prospek dan pelanggan anda. 

Dengan adanya database email anda boleh menghubungi mereka pada bila-bila masa sahaja.. 

Taipkan mesej apa yang anda nak sampaikan, lalu tekan satu butang send,,, semua mesej anda akan mereka terima dalam masa kurang 1 minit.  

Auto Follow Up , Set & Forget Sistem 

Dengan pemasaran email, anda hanya perlu set up sistem pada peringkat permulaan sahaja.. sediakan sebuah halaman untuk kumpul email, tuliskan beberapa siri email dan masukkan ke dalam sistem.. seterusnya sistem akan bantu sampaikan mesej anda secara automatik. Tugas anda hanya kumpul senarai email sahaja.. 

Bukankah ini sesuatu yang bagus untuk bisnes anda? Sampai bila nak layan setiap customer dengan cara manual.. 

Anda juga ada lebih banyak masa untuk melakukan perkara lain atau fokus pada kerja yang boleh tingkatkan lagi keuntungan bisnes anda.. 

Ada Ke Orang Nak Buka & Baca Email Kita?

Jawapannya ADA dan TIADA 

Bagaimana tu?  

Seperti yang saya sebutkan di atas, dengan adanya good relationship, email anda akan sentiasa dinanti-nantikan oleh si pembaca, jika anda nak email anda sentiasa dibuka dan dibaca, maka hantarlah email yang buat mereka suka baca.. kongsi tips & info yang menarik.. 

Tapi kalau anda hantar email yang asyik nak menjual sahaja, jangan haraplah mereka nak baca email-email anda yang seterusnya sebab dah tahu sangat apa yang anda tulis kat email tu.. 

Lihat statistik email yang dihantar kepada list yang sama..  jumlah yang membuka email itu bergantung pada email apa yang anda tulis kepada mereka.. 

Ini pula email lain yang saya hantar... lebih dari 500 orang yang baca email saya.. 

Hasilnya.. anda juga boleh terima payment seperti ini ke akaun bank anda..

Jangan risau, walaupun senarai email anda tidak banyak seperti saya.. 

Anda masih boleh jana pendapatan melalui strategi yang akan saya kongsikan nanti.. 

Saya pun takde email list sampai berpuluh or beratus ribu..

Bagi saya kualiti lebih penting dari kuantiti.. 


Susah Ke Buat Pemasaran Email Ini?

Tidak! Anda hanya perlu sediakan beberapa perkara berikut:

  • Tawaran yang ingin anda berikan
  • Email siri yang berkualiti
  • Sistem autoresponder yang boleh dicuba selama sebulan secara percuma
  • Halaman khas untuk kumpul email

Kemudian anda hanya promosi dan selebihnya biarkan sistem yang uruskan.. 

Kalau anda rasa susah.. jangan risau.. sebab itu lah saya sediakan pakej pemasaran email ini khas untuk anda yang mahu naikkan bisnes anda ke next level! 

Apakah yang terkandung dalam pakej video tutorial ini?

  1.  Video  - Daftar akaun autoresponder
  2.  Video  - Kenali fungsi utama autoresponder
  3.  Video  - Cara set up kempen dan setting autoresponder
  4.  Video  - Cara pastikan email masuk ke inbox
  5.  Video  - Cara menulis email pengenalan
  6.  Video  - Cara menulis subjek email yang menarik
  7.  Video  - Cara dapatkan idea menulis email
  8.  Video  - Cara bina landing page menggunakan plugin wp
  9.  Video  - Cara bina landing page tanpa domain dan hosting
  10.  Video  -  Strategi kumpul list menggunakan blog
  11.  Video  -  Case study part 1
  12.  Video  -  Case study part 2
  13.  Video  -  Case study part 3
  14.  Video  -  Fb ads  Click to website
  15.  Video  -  Fb ads Boost your post
  16.  Video  -  FB ads custom conversion 
  17.  Video  -  Cara kumpul no telefon prospek 

* Video ini akan ditambah dari masa ke semasa

Pakej ini dalam bentuk digital..
Anda boleh terus tonton secara online atau terus muat turun ke komputer atau smartphone anda.
*Video juga akan ditambah dari masa ke semasa

Berapa Harga Pakej Ini?

Anda dapat 17 video Dan Juga Update Percuma!

Semua ini cuma RM97 Sahaja

 

Jaminan 60 Hari Wang

Dikembalikan Jika Tak Puas Hati

Sekiranya selepas  menonton kesemua video dalam pakej ini, anda sedikit pun tidak berpuas hati, beritahu saya dan saya akan pulangkan wang anda 100% tanpa banyak soal! 


Azian Bin Usman (Zyan)

Usahawan Internet Sepenuh Masa

  • Internetmudah.com (blog)

  • Facebook.com/zyanfb



This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.