Duit Banyak Habis Untuk Iklan, Tapi Jualan Mengecewakan.. Nak Tahu Apa Sebabnya?

Sebab Ayat Copywriting anda kurang power.. 

Biar saya beritahu anda sesuatu...  

Ayat copywriting yang power itu sebenarnya tidak wujud.. 

Yang ada ialah ayat yang "berkesan" mempengaruhi emosi manusia.. 

Jika ayat yang anda tulis itu sedikit pun tidak menyentuh emosi yang membacanya.. 

Bagaimana anda mahu hasilkan jualan? 

Bukankah manusia itu membeli kerana emosi?

Ayat copywriting yang berkesan itu pula bergantung pada siapa audience anda.

Kalau anda letak ayat  simple seperti " Ubat kurus khas untuk ibu yang sibuk bekerja" dan yang membacanya ialah golongan yang masih belum berkahwin. sudah semestinya ayat itu kurang menarik perhatian yang membacanya, baca pun tak rasa apa-apa..

Tapi kalau yang membacanya ialah terdiri dari ibu yang bekerjaya atau yang sibuk bekerja pasti ayat tersebut menarik perhatian mereka.. 

Jelas? 

Salam hormat, 

Nama saya Azian Bin Usman.. boleh panggil saya Zyan.. 

Saya hanya peniaga online yang biasa-biasa sahaja seperti anda.. Saya bukan sifu atau otai yang sibuk dengan mengadakan kelas atau seminar kerana itu bukanlah bisnes utama saya..

Nak dijadikan cerita.. saya sebenarnya nak berkongsi dengan anda template yang saya sendiri gunakan untuk hasilkan jualan sebanyak 5 angka pada bulan lepas..

Tak Guna Kalau Anda Dapat 1000 Pelawat Sehari Tapi Jualan Menyedihkan... 

Saya pasti ada kalangan anda yang menghadapi masalah ini, bayar beribu untuk iklan supaya ramai orang nampak iklan anda tetapi yang beli boleh kira dengan jari.. 

Sedih kan?

Oleh sebab itu saya sediakan template ini khas untuk anda yang ingin mengubah cara anda menulis ayat iklan.. 

Template yang bakal anda download ini tidak sama dengan copywriting yang anda baca di halaman ini sekarang.. 

Copywriting yang saya buat di halaman ini lebih kepada untuk menjual produk digital.. 

Manakala template yang saya sediakan untuk anda ni sesuai untuk semua jenis produk termasuklah produk fizikal yang dijual di Facebook. 

Namun template ini tidak sesuai jika digunakan sekadar untuk update post di fanpage.. 

Template ini lebih berkesan jika anda mempunyai minisite atau halaman mini. 

Jika anda tidak ada ministe saya ada cara alternatif untuk anda hanya dengan menggunakan fanpage anda sahaja.. 

Saya akan terangkan di video khas yang anda dapat bersama pakej ini... :) 

Saya juga akan terangkan dalam bentuk video bagaimana anda boleh menggunakan template tersebut dalam setiap perenggan. 

Tiada Jaminan Dapat 10k Dengan Template ini

Template ini saya gunakan untuk menjana lebih dari 10k pada bulan lepas. Namun bukanlah jaminan untuk anda dapat hasil yang sama seperti saya.. Boleh jadi anda dapat kurang. dapat lebih atau tak dapat langsung. 

Ini kerana bisnes kita berbeza, audience kita berbeza. Sebab itu lah saya namakannya template, anda perlu ubah dan gunakan ayat anda sendiri sesuai dengan audience anda. 

Ini bukan skrip copy & paste.. anda kena buat kerja juga.. 

jangan bimbang saya ada sertakan video panduan kepada anda juga.. 

Template ini tidak sesuai untuk anda yang bergiat dalam industri Pakaian dan fesyen.. 

Tetapi jika bisnes anda melibatkan produk yang berkaitan dengan kesihatan, kecantikan , pelaburan & kewangan, maka template ini memang sangat sesuai kerana template ini memang direka untuk audience yang mempunyai masalah terutama yang melibatkan emosi mereka. Niche fesyen agak kurang sesuai.. 

Berapa Harga Template Ini Zyan? 

Seperti biasa.. yang terawal akan dapat harga paling rendah.. iaitu RM40 sahaja

Ya.. anda tidak silap baca! RM40 sahaja.. tetapi Harga akan meningkat selepas cukup kuota. 

Jika anda tak mampu laburkan serendah ini untuk template yang bernilai RM10,000 ini, saya kira anda memang tak serius dengan bisnes anda.. 

Kenapa RM40 sahaja? Kenapa Murah Sangat? 

Kalau saya betul-betul nak kaya, sampai boleh pakai lexus untuk jalan-jalan kat pasar pasti saya takkan jual template ni dengan RM40.. 

Pasti saya akan buat coaching harga RM3000 atau buat kelas dengan yuran RM400 untuk seorang. 

 

Saya Juga Tak Mahu Anda Jadi Mangsa "Sifu Mee Segera"

Sekarang ni banyak sifu-sifu baru yang muncul bagai cendawan.. tahu-tahu dah buat coaching harga riban-riban sedangkan apa yang dia ajar tu semua basic.. saya risau ada yang guna template ni untuk tujuan tersebut.. sebab perkara ini sukar untuk dibendung.. 

Jadi sebelum anda terkena lebih baik anda download disini dengan RM40 sahaja... 


Zyan Online Marketing  (SA0170036-A)

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.